Events in 2020.

Onderstaand volgt een opsomming van 2020-activiteiten waar u individueel of met andere leden van het SP250 Register Holland aan deel kunt nemen t.w. de zgn. TIPS met betrekking tot algemene 'beurzen & toertochten' danwel de SP250 EVENTS welke speciaal voor de Dutch Daimler Dart-ers georganiseerd worden; alles op volgorde van datum. Aanvullingen zullen zéker nog volgen !!

                                                              * * *  T I P S * * *    

Hieronder volgen de nodige TIPS m.b.t. diverse beurzen & toertochten die her en der georganiseerd worden; keuze genoeg zouden we zeggen. Naast de toertochten van de JDCH regio Zuid & Oost organiseren de  andere JDCH Regio's (Noord, Noordwest, Zuidwest) ook nog een aantal leuke bijeenkomsten. Kijk daarvoor op: www.jdch.nl. Wij wensen u een prachtig en zonnig route-seizoen toe. Rijd veilig!

Interclassics Maastricht 16|17|18|19 januari 2020.

Vanaf donderdag 16 januari t/m zondag 19 januari in het MECC Maastricht. Thema dit jaar: Forgotten Classics... En nu maar hopen dat de Porsche 'gekte' voorbij is en er voldoende andere auto's te bewonderen zijn! Onze tickets zijn inmiddels besteld!

Antwerp Classic Salon - 6|7|8 maart.

Vanaf 6 t/m 8 maart wordt in Antwerpen weer de 43e editie van deze leuke & gezellige klassieker beurs gehouden. Adres: Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen. Het beursgebouw ligt gelukkig buiten de milieu-zone!

British Cars & Lifestyle - 14 + 15 maart.   AFGELAST WEGENS

Op zaterdag & zondag 14 + 15 maart in het Autotron te Rosmalen. Auto's, onderdelen, kleding, interieur, eten en drinken... Als het Brits is, staat het weer in Rosmalen! Ook de JDCH staat er - gewoontegetrouw - met een stand.

Zoals het er nu naar uitziet (11 maart) gaat deze beurs gewoon door. Houd de berichtgeving daaromtrent goed in de gaten!! Het kan altijd nog zijn dat het evenement op het laatste moment alsnog wordt afgeblazen...

Voorjaarsrit JDCH - Regio Zuid - 18 april.   AFGELAST WEGENS

Zaterdag 18 april staat de voorjaarsrit van JDCH - Regio Zuid in de planning. Nadere info volgt, maar zet de datum alvast in uw agenda!

Anglo Parts "Kom op tegen kanker Rally" - 26 april.   AFGELAST WEGENS

Op zondag 26 april organiseert Anglo Parts opnieuw zijn eigen rally ten voordele van Kom op tegen Kanker. Elke oldtimer liefhebber is welkom om deel te nemen met zijn of haar classic car; een groot deel van de opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker. Meer info vindt u op: info@angloparts.com

Tour des Ardennes 2020.

Adrie de Groot heeft weer 6 'nieuwe' routes in de Ardennen uitgezet in de regio Viande. Het hotel in Hoscheid heeft plaats gemaakt voor Hotel Belle Vue-Petry te Viande, vandaar ook de omschrijving 'nieuwe routes'. De data voor 2020 zijn: zondag 3/5 >> woensdag 6/5, zondag 21/6 >> woensdag 24/6, zondag 12/7 >> woensdag 15/7, zondag 2/8 >> woensdag 5/8, zondag 6/9 >> woensdag 9/9 en zondag 4/10 >> woensdag 7/10. De route van 3 mei is wegens de Corona crisis komen te vervallen. Kijk op Facebook "Tour des Ardennes" voor verdere info.

13e Corsendonkrit - 10 mei.   AFGELAST WEGENS

Op zondag 10 mei a.s. wordt weer de jaarlijkse Corsendonkrit door de regio Belgische Kempen en Hageland verreden. Lengte van de rit is ± 110 km met start in Oud-Turnhout en aankomst te Arendonk. Georganiseerd door de O.T.R.T. Meer inlichtingen verkrijgt u op: www.corsendonkrit.be

Voorjaarsrit JDCH - Regio Oost - 16 + 17 mei.   AFGELAST WEGENS

Dit weekend organiseert Regio Oost een tweedaagse voorjaarsrit langs de Twents-Duitse grens met o.a. Landgoed Singraven als één van de hoogtepunten. Nadere info volgt, maar zet beide data alvast in uw agenda!

Techno Classica Essen - 17|18|19|20|21 juni.

In verband met het Corona virus heeft de organisatie besloten de beurs te verschuiven naar midden juni. Van 17 t/m 21 juni bent u dan welkom op deze giga-beurs in Essen. 120.000m2 m Beursoppervlakte met meer dan 1.250 exposanten. Verstandig om uw ticket(s) on-line te bestellen: www.technoclassica-tickets.de

Als ze nu ook nog een keer de P-routes vanuit NL een keer goed aangeven, is het helemaal TOP.

Nationale Oldtimerdag - 21 juni.  AFGELAST WEGENS

Zondag 21 juni a.s. zou de 36e editie van de Nationale Oldtimerdag plaatsvinden. Helaas heeft de Organisatie moeten besluiten het Evenement een jaar door te schuiven. Zondag 20 juni 2022 is de dag dat de 36 editie nu gestalte krijgt. En u weet het: al jaren is de derde zondag in juni in Lelystad een begrip. Voor alle info gaat u naar: www.nationaleoldtimerdag.nl

Engelse Picknickrit 26 juli.

Ook dit jaar organiseert de JDCH - Regio Oost op zondag 26 juli weer een picknickrit samen met andere Engelse klassiekers. Noteer de datum in uw agenda!

Stuntdriving! Zaterdag 22 augustus.  AFGELAST WEGENS 

Martin Fooks van de JDCH - Regio Zuid is er drukdoende mee. Zal sensatie brengen; noteer die datum alvast in uw agenda!

Concours d'Elégance - Paleis Soestdijk - verschoven naar 2021 !

Het Concours d'Elégance gaat dit jaar wegens de Corona crisis niet door. Het Evenement is doorgeschoven naar 2021.

British Cars & Lifestyle - verschoven naar 2021 !!!  AFGELAST WEGENS

Dit event stond eerst gepland voor het weekend van zaterdag & zondag 14 + 15 maart in het Autotron te Rosmalen en werd toen verschoven naar het weekend van 2 - 3 en 4 oktober. De organisator heeft alsnog besloten het Event voor dit jaar te annuleren.

Herfsttintentoertocht (HTTTTTT) JDCH - Regio Oost - 18 oktober

Je gaat er haast van stotteren, maar ook dit jaar organiseert de JDCH - Regio Oost weer een prachtige Herfst-tintentoertocht op zondag 18 oktober. Noteer de datum in uw agenda!

British Carparts Day - verschoven naar 2021.      AFGELAST WEGENS

Op 25 oktober stond de British Car Parts Day gepland te 's-Hertogenbosch (Druten is tenslotte niet meer; over & uit!). Helaas heeft de organisator ook moeten besluiten dit Event dit jaar te moeten annuleren. 31 Oktober 2021 gaat de organisatie in de herkansing!

                                                             * * *  SP250 - E V E N T S  * * *

Techno Rally +

Epe Tour - 24|25|26 april.    AFGELAST WEGENS

Alleen voor Daimler Dart-ers! Op vrijdagavond 24 april krijgt u antwoord op al uw technische vragen die u - vooraf - aan Ab Hennekes heeft voorgelegd. Tevens gaan de pizza's die avond 'laag overvliegen'. Op zaterdag vroeg uit de veren voor een route over Eepse  dreven; de dag wordt afgesloten met een grootse barbecue. Zondag - na de koffie - wordt u geacht weer huiswaarts te keren; genoeg is genoeg tenslotte! Georganiseerd door Jan Bruursema, Ab Hennekes en Richard Vester. Voor info & boekingen: richardhm.vester@gmail.com

SPA Classic | Circuit de SPA Francorchamps - 22|23|24|25 mei.

De Daimler SP250 Owners' Club / UK staat er weer met een eigen Clubstand 'overlooking' de Start & Finish-lijn en de historische bocht 'Eau Rouge'. Alan Mason kan u er alles over vertellen! Zijn mailadres luidt: soaring.ace@btinternet.com

We hebben nog geen berichten in de media gezien of dit event geheel wordt afgelast, maar België is voor de buitenlanders niet bereikbaar dus we gaan ervan uit dat e.e.a niet doorgaat!

SP250 Tour des Ardennes 2020.

In verband met de Corona perikelen en de geringe belangstelling gaat het in 2020 zeker niet door; we gaan kijken of we in 2021 wel een leuke Tour kunnen organiseren.

SP250 'Liberation Tour' 2020.

Dit jaar vieren we 75 Jaar Bevrijding. We hebben nog een mooie 'Bevrijdings Toer' liggen die voert door de regio Arnhem / Nijmegen. Ook deze Tour schuiven we door naar 2021. Info volgt!

© 2023 by NOMAD ON THE ROAD. Proudly created with Wix.com