Dutch SP250 >> Tips & Events in 2020.

Onderstaand volgt een opsomming van de 2020- activiteiten waar u individueel of met andere leden van het SP250 Register Holland aan deel kunt nemen t.w. de zgn. TIPS, danwel de EVENTS welke 'georganiseerd' bezocht gaan worden; alles op volgorde van datum. Aanvullingen zullen zéker nog volgen ('t is tenslotte nog pas januari) !!

                                                              * * *  T I P S * * *    

Hieronder volgen de nodige TIPS m.b.t. diverse beurzen & toertochten die her en der georganiseerd worden; keuze genoeg zouden we zeggen. Naast de toertochten van de JDCH regio Zuid organiseren de 2 andere JDCH Regio's (Noord / West) ook nog een aantal leuke bijeenkomsten. Kijk daarvoor op: www.jdch.nl. Wij wensen u een prachtig en zonnig route-seizoen toe. Rijd veilig!

Interclassics Maastricht 16|17|18|19 januari 2020.

Vanaf donderdag 16 januari t/m zondag 19 januari in het MECC Maastricht. Thema dit jaar: Forgotten Classics... En nu maar hopen dat de Porsche 'gekte' voorbij is en er voldoende andere auto's te bewonderen zijn! Onze tickets zijn inmiddels besteld!

Anglo Parts "Kom op tegen kanker Rally" 26-04-2020.

Op zondag 26 april organiseert Anglo parts opnieuw zijn eiegen rally ten voordele van Kom op tegen Kanker. Elke oldtimer liefhebber is welkom om deel te nemen met zijn of haar classic car; een groot deel van de opbrengstgaat naar Kom op tegen Kanker. Meer info vindt u op: info@angloparts.com

                                                          * * *  E V E N T S  * * *

Dutch SP250 >> Events in 2020.

Met betrekking tot het jaar 2020 staat er nog geen 'gezamenlijke' activiteit gepland; maar wat niet is kan (heel) snel komen... We houden u op de hoogte!

© 2023 by NOMAD ON THE ROAD. Proudly created with Wix.com